Bérmunka

A ruha- és textilipartól kezdve, a faipari és asztalos munkákon át egészen a fémipari termelésig szolgálunk ki piaci szereplőket. Stabil és megbízható kapacitásunk, intézményileg biztosított fegyelmezett munkaerőnk és hosszú múltra visszatekintő tapasztalatunk garancia az Ön sikerére.

Bérmunka keretein belül végzett tevékenységeink közé az alábbi referenciafolyamatok tartoznak:

zárszerkeszetek összeszerelése

Különböző nyílászárókhoz készítünk és szerelünk össze vasalatokat az arra dedikált üzemrészünkben. Az ilyen nyílászárók közé tartoznak a lakossági felhasználású ajtók és ablakok is. 

A Sopronban nagy múltra visszatekintő zárgyártás hagyományait követve cégünk jelentős kapacitásokkal rendelkezik a zárszerkezetek összeszerelését illetően, melyek lakossági és intézményi ajtókba kerülnek felhasználásra. Üzemünkben az egyszerűtől a bonyolult szerkezetűig a zárak széles palettája kerül előállításra. Ehhez kapcsolódóan természetesen a logisztikai tevékenység egy részét és a raktározást is cégünk végzi, valamint az elkészült termékeket nagykereskedőként forgalmazza is.

Nagyipari gépparkal felszerelt fémipari üzemünkben nem kizárólag a Büntetés-végrehajtás intézetei számára készülnek felszerelések, hanem folyamatosan zajlik a piaci szereplők kiszolgálása is.

A teljesség igénye nélkül a következő értékteremtő folyamatok zajlanak gyárunkban:

  • Köztéri hulladéktárolók gyártása, javítása, felületkezelése
  • Hulladéktároló konténerek teljes körű előállítása a vázszerkezet készítésétől a festésig
  • Egyedi termékek legyártása, legyen szó kapukról, kerítésekről vagy kültéri fém berendezési tárgyakról, kerékpártárolókról

kültéri fedett kerékpártároló

Mivel vállalatunk feladata az elítéltek reintegrációs célú foglalkoztatása, ezért célunknak tekintjük, hogy számukra a lehető legsokrétűbb munkalehetőségeket biztosítsuk. Amennyiben szeretne tevékenységéhez olyan munkaigényes termelési kapacitást, mely:

  • társadalmi hasznot generál és hozzájárul az elítéltek visszailleszkedéséhez,
  • a foglalkoztatási kereteknek köszönhetően a piaci munkabérek töredékébe kerül,
  • mindemellett garantáltan rendelkezésre áll az Ön által igényelteknek megfelelően,

akkor írjon nekünk a skipari@skiparikft.t-online.hu e-mail címen!

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!