Saját tevékenységek

Textil, ruhaipar

fogvatartott ruhát varr

Hagyományos tevékenységünk a belső ellátás keretein belül a fogvatartotti ruházati cikkek gyártása. Gyártási tevékenységünk kiterjed a teljes folyamatra, a textília beérkezésétől a szabászati és varrodai munkákon át, egészen a késztermék ellenőrzéséig és kiszállításáig.

Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük konfekció üzemünket, mely nem csak a felszerelések folyamatos modernizálását jelenti, hanem az évek során az elítéltek számára ösztönzési rendszert alakítottunk ki.

Vasipari termékek

fogvatartottak fém alkatrészekkel dolgoznak

Vasipari tevékenységünk két részből tevődik össze.

Egyrészt a hazai BV intézetek részére készülnek üzemünkben különböző zárkafelszerelések (ágyak, asztalok, sámlik, zárkaajtók, szekrények), másrészt szabad kapacitásainkat a civil piac szolgálatába állítottuk. A piaci jelenlétünk a folyamatos partnermegkereséseknek köszönhetően sokrétűvé vált az évek során. Jelenleg többek között hulladéktároló konténereket és edényeket készítünk nagy szériás gyártásban, emellett egyedi megrendeléseket teljesítünk egyéb fémtárgyak esetén.

Bútorgyártás

bútorgyártó műhely

Konzorciumi partnerünk közreműködésével cégünk a piacon jelentős pozíciót foglal el az iskolabútorok gyártásában. Ezeket a termékeket a központi ellátáson keresztül értékesítjük elsősorban az állami és önkormányzati fenntartású általános- és középiskolák számára. Ilyen cikkek a tanulói és tanári asztalok, székek, szekrények, polcrendszerek.

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!